Cara penggunaan Inchloss yg berkesan

Jom check balik sama ada betul atau tidak cara penggunaan uolss okeh?

Nasihat dari owner felinna:
#kalau xkurus fel cadangkan u pergi try penimbang yg bole check body fat,fel yakin yg body fat korang turun cuma berat in kg shj msih belum turun, setiap badan xsama resultnya,jika sesuatu produk mmg berkesan ke ars semua org makanya gulung tikar lah company lain! So jgn mudah berputus asa ya, apa saja produk yg anda cuba pasti ada kelebihan tersendiri,sentiasa positif, mungkin inchloss adalah penyelesaian buat anda yg dh mencuba byk produk!
20130111-112402.jpg
♥ Inchloss adalah slimming lotion, yang bergerak secara menyeluruh pantas dan berterusan.

♥ Kesan dapat dilihat seawal penggunaan pertama. ianya tidak terlalu panas, tapi sgt sejuk bila pakai, disarankan pakai sambil mnghadap kipas/aircond😉

♥ Inchloss lebih efektif bila disapu pada kulit yg kering🙂 so kalau berpeluh lap atau keringkan baru sapu. tak la rugi uols punya inchloss kan ?🙂

♥ Pengambilan inchloss memadai dengan kuantiti yg kecil/sedikit. sebab bila kte dah berpeluh nnti dia akan rasa panas2 sket bila terover sapu. lagi2 bile dah berpeluh.. ok ni pengalaman sendiri.. hahah teruju nak kurus punya pasal..😛

♥caranya:-

Lepas cuci muka keringkan then picit sikit shj ya jgn byk.. sapu inchloss start dr double chin putar2 naik ke atas slow2 ambik msa sikit dlm 5 ke 10min utk dia meresap.. sapu ke kawasan yg xpuas hati insyaAllah dlm masa 2 ke 3 jam rasa beza tu.. tpi trpulang pd org gak yer. Xpayah cuci dah biarkan je dia membakar lemak oke.. good luck uolls.. yg ni sy amik dr sis fel sendiri🙂

♥ Inchloss juga mcm sesumpah oulss. kalau sesumpah bertukar2 warna ikot keadaan. inchloss plak bertukar2 peranan ikot keadaan🙂 So untuk orang yg ada migrain (Sapu di leher), pada kanak2 seawal 6 thn, jika dia batuk (berfungsi sebagai vicks), dan boleh digunakan oleh ibu mengandung yg selalu sengal2 belakang atau lenguh2 di kaki

♥ ketahanan satu sebotol inchloss bergantung pada penggunaan, kalau badan gedabak mcm saya nak2 pulak sapu whole body mmg 3 minggu je tahan😛

♥ inchloss sesuai utk lelaki & perempuan. saiznya juga memudahkan kita bawa kemana sahaja kita nak pergi. no problem at all!!

♥ Telah diluluskan oleh KKM, dan mempunyai logo halal. Logo ni penting, sebab majoriti yg pakai ialah umat islam, jd kita perlu tahu dan amik tahu, samada produk ni ada halal atau tidak kan?

♥ Tindak balas yg biasa dialami oleh pengguna inchloss termasuk sy org sekeliling sy yg guna inchloss ni ialah sendawa yg banyak, melepaskan bom (kent*t) pon kemain banyak HAHA. mudah dan lancar buang air besar. ohsemmm kan? xperlu dah nak labur duit utk teh kurus susu kurus ubat kurus dll

♥ Pakai inchloss juga kulit ,baju, tudung jadi wangi taw! ada sekali tu lepas dinner kat luar sy pon pakai inchloss masa balik. ayah sy terus tanya ” ape benda bau wangi ni? hang pakai minyak wangi ka?” sy ckp “ini inchloss abah.. wangi kan?” ^^

♥ inchloss boleh disapu setiap 30 mins lepas makan! lg cepatlah dia membakarkan?

♥ cara sapuan inchloss yg betul :- ikut lawan jam,sapu agak2 5min sebab nk bg lemak yg uoll tu lagi cepat terbakar!! tp xpayah panggil bomba, pegi toilet je cukup! HAHA😛

♥ minum air kosong minimum 3 LITER sehari sbb ape? sbb air adalah “ubat kurus” paling mujarab dan murah!! mencuci lemak dan toksin dalam badan taw!

♥ ini sy cuba, sape2 yg xde gastrik dan perut xde masalah boleh cuba ambil limau panas lepas makan kalau boleh tanpa gula atu lesssss3 gula🙂
bagi yg belum mencuba boleh cuba tau!🙂 kompem x rugi ok.tp perlu sentiasa ingat, perubahan xsama bg setiap org kerana ia bergantung kepada cara hidup dan life style kita. n dont espect berat akan turun berbelas2 kilo dalam masa yg sekejap, kawalan pemakanan, pengambilan air mineral yg cukup, jumlah eksesais. sebab apa? sebab ini SLIMING LOTION bukan JAMPI SERAPAH😛 so semua aspek pon main peranan🙂

CREDIT : Honey Nasehah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s